Meer Views

Algenmix - 100 capsules

Snel Overzicht

Deze algen mix bevat Spirulina alg, Kelp alg, Hai zao alg, Chlorella alg, Chroom, Jodium, Molybdeen en Seleen. Algen supplementen bevatten hoge concentraties voedingsstoffen.
€ 12,50
Stel een vraag over dit product

Details

In de oceanen en zeeën bevinden zich honderdduizenden verschillende algen. Algen zijn bijzonder rijk aan mineraalstoffen. IJzer, fosfor, kalium, magnesium en vele sporenelementen komen als organische verbindingen voor, die gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen. Daarnaast zijn ze rijk aan chlorofyl, vitamine B-12, betacarotine , aminozuren en vetzuren en andere vitaminen. 

Bestanddelen 1 capsule ADH
Spirulina algae 150 mg *
Kelp algae 100 mg *
Hai zao algae 75 mg *
Chlorella algae 75 mg *
Chroom 200 microgram 167%
Jodium 150 microgram 100%
Molybdeen 75 microgram 30%
Seleen 70 microgram 87.5%

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
* er is geen ADH-waarde vastgesteld

Bestanddelen: Spirulina maxima, Laminaria digitata, Sargassum fusiforme, Chlorella vulgaris, chroom chloride hexahydraat, kaliumjodide, natriummolybdaat, natriumselenie

Nettogewicht: 49 gram

 

Het voedingssupplement is een geconcentreerde voeding, dagelijkse consumptie wordt aanbevolen. Het product bevat een geconcentreerde vorm van een mengsel van 4 soorten algen. Jodium en seleen dragen bij tot een normale werking van de schildklier. Chroom helpt bij het behouden van een normale suikerspiegel. Molybdeen draagt bij tot een normaal metabolisme van de zwavelhoudende aminozuren.

Advies: Neem dagelijks 1 capsule in tijdens of na de maaltijd.

Van overheidswege verplichte waarschuwing: Niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid overschrijden.

De consumptie van het product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Een gebalanceerd dieet bevat voldoende voedingssupplementen. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, c.q. diegenen die een medische behandeling ondergaan, dienen met hun behandeld arts te overleggen. Bewaar het product op een droge, koele, donkere plaats en buiten het bereik van kinderen. Dit product is geen medicijn. 

Copyright © 2016 - Free Choice Benelux B.V.