Meer Views

Vitamine C 500mg - 120 kauwtabletten

Snel Overzicht

Vitamine C 250 mg kauwtabletten, twee soorten vitamine C (natrium-L-ascorbaat en L-ascorbinezuur) met Rozenbottel en zoetstof, voedingssupplement met sinaasappelsmaak. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en het zenuwstelsel en draagt bij tot de vermindering van moeheid. Daarnaast verhoogt Vitamine C de ijzeropname.


€ 12,25
Stel een vraag over dit product

Details

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1-8 kauwtabletten. Neem het product in tijdens of na de maaltijd.

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde voeding niet vervangen. Een gevarieerd dieet bevat voldoende voedingssupplementen.

Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem en draagt bij tot de vermindering van moeheid.

Ten minste houdbaar tot het einde van de maand vermeld op de onderkant van het product (maand, jaar), indien bewaard in de ongeopende verpakking bij 15–25°C. 

Bewaar het product op een koele, donkere en droge plaats. Goed afsluiten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Kauwtabletten 1000 mg vitamine C met rozenbottel en zoetstof, sinaasappelsmaak

Werkzame stoffen in 1 kauwtabletNRV%
Vitamine C 250 mg 312,5
Rozenbottel 7,5 mg -
Werkzame stoffen in 8 kauwtablettenNRV%
Vitamine C 2000 mg 2500,0
Rozenbottel 60 mg -

(NRV = voedingswaardereferenties)

Bestanddelen: natrium-L-ascorbaat; zoetstof: sorbitol; L-ascorbinezuur; aroma: sinaasappelaroma; gemalen rozenbottel; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; zoetstof: sucralose.

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde voeding niet vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een te hoge inname kan een laxerend effect geven.

Nettogewicht: 51 gram

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.