Meer Views

C-1000 Calcium-Magnesium - doos 30 zakjes - Mango - Sinaasappel

Snel Overzicht

Mango-sinaasappel. Poeder oplosbaar in koud water. Doordat de Calcium magnesium formule al is voorbewerkt is het mogelijk om deze Cal-Mag in koud water op te lossen. Deze doos met C-1000 Calcium-Magnesium bevat 30 porties. Dit product is gezoet met stevia.


 

€ 22,75
Stel een vraag over dit product

Details

C-1000 Calcium-Magnesium Product Info

Lees meer over de C-1000 Cal-Mag oplossing in de product brochure.

Bestanddelen in één zakje (14,5 g)
Vitamine C 1000 mg
Calcium 500 mg
Magnesium 250 mg

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Nettogewicht (per zakje): 14,5 gram

Bestanddelen: natuurlijke zoetstoffen (erytritol, steviolglycosiden), vitamine C en calcium (calcium-L-ascorbaat, calciumlactaat), magnesium (magnesiumlactaat, magnesiumzouten van citroenzuur), voedingszuur (citroenzuur), aroma’s, antiklontermiddel (calciumfosfaten), natuurlijke kleurstoffen (carotenen).

ADH% 1169/2011/EU: vitamine C: 1250; calcium: 62,5; magnesium: 66,7.

Gebruiksaanwijzing: Meng een portie met een beetje water totdat het goed oplost. Leng het aan met thee of sap naar smaak. Consumeer de bereide oplossing binnen een korte tijd, laat hem niet al te lang staan.

Herkomst: Europa

Gemakkelijk te bereiden drank met calcium en magnesium. Ideale aanvulling op de evenwichtige dagelijkse preparaten. Het voedingssupplement is een geconcentreerde voeding, dagelijkse consumptie wordt aanbevolen.

Voordeel van het product is dat het ook in koud water oplost, zodat het volledige gehalte aan vitamine C gebruikt kan worden en geen nadelige gevolgen van hitte ondervindt. Drink de bereide oplossing binnen korte tijd op.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Gevarieerde voeding bevat voldoende voedingsstoffen. Dit product is geen medicijn. Bewaar het doosje op een droge, koele, donkere plaats en buiten het bereik van kinderen.

Niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (1 dosis) overschrijden!

Door de aard van de mineralen is het mogelijk dat onderaan het glas een kleine hoeveelheid niet-oplossend bezinksel overblijft. Dit is geen afwijking en wijst niet op een probleem met de kwaliteit van het product.

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.