Meer Views

Omega-3 - 120 capsules

Snel Overzicht

1000 mg softgel visolie met 30% Omega-3 vetzuren Waarvan: 180 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 120 mg DHA (docosahexaeenzuur). Deze Omega 3 bevat een totaal van 300 mg EPA en DHA, die bijdragen tot een normale werking van het hart.
€ 17,20
Stel een vraag over dit product

Details

VISOLIE MET OMEGA-3 VETZUREN 120 ZACHTE CAPSULES, VOEDINGSSUPPLEMENT

Omega-3-vetzuren zijn een groep meervoudige onverzadigde vetzuren. De omega-3-vetzuren zijn essentiële vetzuren. Alfa-linoleenzuur, een van de omega-3-vetzuren, kan niet door het menselijke lichaam gesynthetiseerd kan worden, terwijl andere omega-3-vetzuren alleen uit alfalinoleenzuur gesynthetiseerd kunnen worden.

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. (Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. 

Werkzame stoffen in 1 zachte capsule
Omega-3 vetzuren 300 mg
   Waarvan: EPA (eicosapentaeenzuur) 180 mg
                   DHA (docosahexaeenzuur) 120 mg
Werkzame stoffen in 3 zachte capsule
Omega-3 vetzuren 900 mg
   Waarvan: EPA (eicosapentaeenzuur) 540 mg
                   DHA (docosahexaeenzuur) 360 mg


Bestanddelen:
 visolie met 30% omega 3-vetzuurgehalte (18% EPA en 12% DHA); gelatine; water; bevochtigingsmiddel: glycerine; antioxidant: rozemarijnolie.

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde voeding niet vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1-3 zachte capsules.

Neem het product in tijdens of na de maaltijd. Dit product is een geconcentreerd voedingsmiddel. Voor een uitstekend resultaat is dagelijkse inname noodzakelijk.

Houdbaarheid: Tot het einde van het jaar, vermeld op de onderkant van de verpakking, indien bewaard in ongeopende verpakking bij 15 - 25 ºC. Bewaar het product goed afgesloten op een droge, koele, donkere plaats, buiten het bereik van kinderen.

Nettogewicht: 178,8 gram

Herkomst: VRC

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.