Meer Views

Q10 coenzym 50 mg - 120 capsules

Snel Overzicht

Co-enzym Q10 (CoQ10) of ubiquinone is een in vet oplosbare stof die in alle menselijke cellen voorkomt. De stof die in de cellen voorkomt zorgt voor het omzet van voeding voor de cellen in energie. Q10 wordt in het lichaam omgezet in Ubiquinol.


€ 27,75
Stel een vraag over dit product

Details

Bestanddelen in 1 capsule:
Co-enzym Q10 50 mg

Bestanddelen: sojaolie; gelatine; Co-enzym Q10; water; bevochtingsmiddel: glycerine; kleurstof: titaandioxide; emulgator: sojalecithine, witte en gele bijenwas; kleurstof: riboflavine (vitamine B2).

Co-enzym Q10 (CoQ10) of ubiquinone is een in vet oplosbare, vitamineachtige stof die in alle menselijke cellen voorkomt.

Het doosje bevat 120 capsules.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 softgel capsule

Van overheidswege verplichte waarschuwing: Niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid overschrijden. Advies: neem 1 capsule dagelijks tijdens of na de maaltijd in. Het product bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De consumptie van het product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl. Een gebalanceerd dieet bevat voldoende voedingssupplementen. 

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, c.q. diegenen die een medische behandeling ondergaan, dienen met hun behandelend arts te overleggen.

Bewaar het doosje op een droge, koele plaats en buiten het bereik van kinderen. Dit product is geen medicijn. 

Nettogewicht: 31,2 g

Herkomst: VRC

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.