Meer Views

Super C 1000mg - 120 tabletten

Snel Overzicht

Uniek vitamine C supplement van uitstekende kwaliteit. Bevat een mengeling van verschillende vitamine C-verbindingen die in de natuur voorkomen. Deze Vitamine C is ook basisch vanwege dat de ascorbinezuur is verbonden aan bijvoorbeeld calcium en magnesium. Hierdoor is de Vitamine C dus milder voor maag. Een echte specialiteit met de diversiteit van de natuur!

€ 23,55
Stel een vraag over dit product

Details

De capsules zijn vervangen door tabletten

Bestanddelen in 1 tablet ADH
Vitamine C 1000 mg 1250%
waarvan:    
L-ascorbinezuur   54,4% 
Calcium-l-ascorbaat    17,6%
Magnesium-Lascorbaat    13,5%
Kalium-L-ascorbaat    5,3%
L-ascorbyl-6-palmitaat    4,5%
Natrium-L-ascorbaat    4,3%
Mangaan-L-ascorbaat    0,4%
Zink-L-ascorbaat    0,1%

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

* er is geen ADH-waarde vastgesteld

Bestanddelen: L-ascorbinezuur; calcium-L-ascorbaat;vulstof: sorbitol; magnesium-L-ascorbaat; vulstof: calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose; kalium-L-ascorbaat; hulpstof: hydroxypropylmethylcellulose, titaandioxide, polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, polydextrose, talk, ijzeroxide-geel; L-ascorbyl-6-palmitaat; natrium-L-ascorbaat; antiklontermiddel: siliciumdioxide; vulstof: vernet natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; mangaan-L-ascorbaat; zink-L-ascorbaat.

Netto gewicht: 202,8g

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 capsule.

Neem het product in tijdens of na de maaltijd.

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde voeding niet vervangen. Een gebalanceerd dieet bevat voldoende voedingssupplementen.  De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Vitamine C draagt bij tot een normale vorming van collageen. Zo helpt het om bloedvaten, beenderen, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden in goede staat te houden. Dit product is geen medicijn.

Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem en helpt om vermoeidheidsklachten te verminderen.

Ten minste houdbaar tot het einde van de maand vermeld op de onderkant van het product (maand, jaar), indien bewaard in de ongeopende verpakking bij 15–25 °C.

Bewaar het product op een koele, donkere en droge plaats. Goed afsluiten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.