Meer Views

Vitamine C 500mg met Rozenbottel - 120 tabletten

Snel Overzicht

Vitamine C 500mg met rozenbottel 175 mg. Vitamine C draagt bij aan een normale functie van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij tot de vermindering van moeheid.


€ 13,00
Stel een vraag over dit product

Details

Werkzame stoffen in 1 capsule NRV
Vitamine C 500 mg 625%
Rozenbottel 175 mg -

 

Werkzame stoffen in 4 capsules NRV
Vitamine C 2000 mg 2500%
Rozenbottel 175 mg -

ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bestanddelen: L-ascorbinezuur; gemalen Rozenbottel; gelatine; vulsto: (microkristallijne) cellulose; water; antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 - 4 capsules. Tijdens of direct na de maaltijd in een keer of over de dag verspreid innemen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Gevarieerde voeding bevat voldoende voedingsstoffen. Dit product is geen medicijn. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Ten minste houdbaar tot het einde van de maand vermeld op de zijkant van het doosje (maand, jaar), indien bewaard in de ongeopende verpakking bij 15-25°C. Bewaar het product op een koele, donkere en droge plaats. Goed afsluiten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Nettogewicht:102 g

Herkomst: VRC

Voordelen: Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Verder draagt vitamine C bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.