Meer Views

Vitamine C - Milde C poeder - 250 gram

Snel Overzicht

Oplosbare milde smaak Vitamine C speciaal voor mensen die niet goed tegen zuur kunnen. Bevat tevens Rozenbottel, Citrus Bioflavonoïden die te vinden zijn in de vruchten die Vitamine C bevatten en Calcium voor een verbeterde opname. Bioflavonoïden zorgen voor een betere werking van Vitamine C.

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Verder draagt vitamine C bij tot de normale werking van het zenuwstelsel, het immuunsysteem, en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.


€ 24,50
Stel een vraag over dit product

Details

Werkzame stoffen in 1 portie (5g) poeder   NRV%
Vitamine C 2000 mg 2500,0
Rozenbottel 350 mg -
Calcium 210 mg 26,3
Citrus bioflavonoïden 50 mg -

(NRV = voedingswaardereferenties)

Bestanddelen: calcium-L-ascorbaat; zoetstof: erytritol; rozenbottel; L-ascorbinezuur; citroensappoeder; citroenaroma;  citrus bioflavonoïden; zoetstof: stevioside.

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 theelepel (5 g).

Schudden voor gebruik. Los 1 portie (5 g, ongeveer 1 theelepel) poeder op in ten minste 0,5 dl niet-kokende vloeistof, bv. water of fruitsap. De zo verkregen oplossing snel opdrinken. De milde smaak van het product past bijzonder goed bij fruitsap.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Gevarieerde voeding bevat voldoende voedingsstoffen. Dit product is geen medicijn. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.  

Nettogewicht: 250 gram

Herkomst: VRC

Houdbaarheid:

Bewaar het product op een koele, donkere en droge plaats. Goed afsluiten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.