Meer Views

Vitaminen - De belangrijkste regel

Snel Overzicht

Ik vind het belangrijk om u te vertellen hoe ik ben uitgekomen bij de belangrijkste regel. In 1986 heb ik mijn diploma geneeskunde behaald. Ik had een innerlijke drijfveer die me aanzette om steeds dieper tot de waarheid door te dringen en nog meer kennis te ....
€ 1,00
Stel een vraag over dit product

Details

Ik vind het belangrijk om u te vertellen hoe ik ben uitgekomen bij de belangrijkste regel.

In 1986 heb ik mijn diploma geneeskunde behaald. Ik had een innerlijke drijfveer die me aanzette om steeds dieper tot de waarheid door te dringen en nog meer kennis te vergaren. Ik kon het toen misschien nog niet in woorden vatten, maar ik denk dat waar ik uiteindelijk ben beland ongeveer overeenkomt met waar die drijfveer me naartoe wilde sturen. Intussen weet ik dat ik diep van binnen altijd al het volgende hoopte: ik ga de levenskwaliteit van de aan mij toevertrouwde mensen merkbaar verbeteren.

Binnen het kader van de officiële geneeskunde, en met de middelen die daar worden gebruikt, kon ik dit streven niet waarmaken – of toch niet tot op een voor mij aanvaardbaar niveau. Na zes jaar was ik die beperkingen zat en ging ik op eigen benen staan.

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.