Meer Views

Zink 25 mg - 120 tabletten

Snel Overzicht

Zink 25 mg. Zink draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen, normale botten, normale huid, haar en nagels en draagt bij tot een normaal metabolisme van Vitamine A, vetzuren en koolhydraten.
€ 5,85
Stel een vraag over dit product

Details

Werkzame stof in 1 tablet NRV%
Zink 25 mg 250,0

Bestanddelen: vulstof: calciumcarbonaat, sorbitol, (microkristallijne) cellulose, polydextrose, vernette cellulosegom; zinkoxide; kleurstof: titaandioxide; glasnmiddel: hydroxpropylmethylcellulose, polyvinylalcohol, polyethyleenglycol; antiklontermiddel: talk, vetzuren van magnesiumzouten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 tablet. Tijdens of direct na de maaltijd innemen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Gevarieerde voeding bevat voldoende voedingsstoffen. Dit product is geen medicijn. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Ten minste houdbaar tot het einde van de maand vermeld op de zijkant van het doosje (maand, jaar), indien bewaard in de ongeopende verpakking bij 15-25°C. Bewaar het product op een koele, donkere en droge plaats. Goed afsluiten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Nettogewicht: 28,8 g

Herkomst: VRC

Voordelen: Zink draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem, tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen, normale botten, normale huid, haar en nagels en draagt bij tot een normaal metabolisme van Vitamine A, vetzuren en koolhydraten.

 

 

 

Copyright © 2018 - Free Choice Benelux B.V.